När är det billigast att tanka ?

när är det billigast att tanka ? Dieselpris Norge idag, Avgiftsfri diesel Norge pris, Bensinpris värmland, Bensinpris dag för dag, Dieselpris Åland, St1 Trollhättan pris, Bensinpris sänks, St1 Falköping

Vilken dag i veckan är det billigast att tanka?

Man kartlade 100 000-tals prisrapporter från sina användare och kom fram till att den allra billigaste dagen är: måndag. Genom att börja veckan med att tanka kan en bilist tjäna ungefär 200?300 kronor per år.30 apr

När är bensinen som billigast?

Att bensinpriserna går upp och ner, gärna flera gånger per dag är ingen tillfällighet. ?De som känner till systemet kan spara pengar?, säger en professor

Är det billigare att tanka på natten?

Förutom väder och vind, världsmarknadspriser och det politiska läget, styrs också elpriserna av vår efterfrågan. Elen är ofta billigarenatten för att det helt enkelt är då behovet är som minst. När vi däremot går upp på morgonen, tänder lampor och kokar kaffe, går priserna upp.

När är det billigast att tanka 2022?

31 juli 2022 vad kostar bensinen i kväll ?

När sjunker bränslepriserna?

Nu sänks bränslepriserna

Det är framför allt oljeprisets berg- och dalbana som ligger bakom nedgången. Nu sjunker bränslepriserna. Circle K sänker priset på bensin med 80 öre på onsdagen. En liter 95-oktanig bensin kostar nu 21:78 kronor.

När sänks bensinskatten 2022?

Regeringen har lagt fram ett förslag till extra ändringsbudget för 2022: Energiskatten på bensin och diesel sänks tillfälligt med 1 krona och 5 öre från och med den 1 maj till och med den 30 september 2022. Sänkningen medför ändringar i lagen om skatt på energi som börjar gälla den 1 maj 2022.

Vilken dag är bäst att tanka?

En stor studie från norska Konkurrensverket har undersökt på vilka veckodagar bensinen är billigast respektive dyrast. Och resultatet är glasklart: billigast är det att tanka på söndagskvällar och tidiga måndagar. Dyrast är det på torsdagar.

Hur länge kommer bensinpriset vara högt?

Så höjs priserna

Med dagens prisnivåer innebär det en årlig ökning med 1,20-1,40 kronor fram till 2030. Det gör att dieseln då kommer kosta cirka 30 kronor per liter om dagens prisnivå skulle stå sig. Bensinen kommer att kosta omkring 21,50 kronor per liter.

Vilken tid ändras bensinpriset?

Idag från kl 15.00 och hela dagen ut kan du tanka till sänkt pris! Sväng förbi och fyll upp med ännu billigare bensin och diesel. Välkommen!