När går mitt mobilabonnemang ut ?

när går mitt mobilabonnemang ut ?

När abonnemanget går ut?

Om du har bindningstid Om du gör en uppsägning innebär det att avtalet upphör att gälla när bindningstiden går ut. Om du också har en avtalad uppsägningstid innebär detta att du behöver säga upp avtalet minst en till tre månader innan bindningstiden upphör. Du är alltså betalningsskyldig under hela bindningstiden.

Hur lång tid är det kvar på mitt abonnemang?

När är bindningstiden slut på mitt mobilabonnemang?? Om du loggar in på Mina Sidor på Telia.se så kan du där se hur lång bindningstid du har. Klicka på det aktuella telefonnumret som finns på första sidan och på nästa sida så har du en länk som heter: Visa/Lägg till bindningstid. Där ser du din bindningstid.2 apr

När avslutas mitt abonnemang?

Bredband och TV. Olika abonnemang har olika uppsägningstider. Vad som gäller för ditt abonnemang hittar du i de kampanjvillkor som du fick när du beställde abonnemanget. Från och med 1 maj 2014 är uppsägningstiden för alla nytecknade och uppgraderade abonnemang 1 månad.

Har mitt abonnemang gått ut?

När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

Vad händer när min bindningstid?

Om du har en bindningstid på ditt abonnemang kan du inte avsluta abonnemanget innan den bindningstiden har löpt ut. Även om du flyttar kan företaget kräva att du fortsätter betala under bindningstiden, om inte avtalsvillkoren säger att du har rätt att avsluta abonnemanget i samband med en flytt.

Måste jag säga upp mitt mobilabonnemang?

Din tidigare operatör kan ta betalt av dig även efter bytet om du har bindningstid, uppsägningstid eller tilläggstjänster kvar, eftersom dina skyldigheter enligt avtalet med din operatör inte upphör automatiskt för att du byter till en ny operatör. Du behöver därför själv säga upp dina avtal med din tidigare operatör.

Hur ser man bindningstid Allente?

Din bindningstid hittar du på Min sida. Har du andra funderingar kring din bindningstid kan du självklart också höra av dig till vår kundservice så hjälper vi dig att kolla upp det. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på vår hemsida.

Är mitt abonnemang bundet?

Hur tar jag reda på min uppsägnings- respektive bindningstid? Logga in på Mitt Telia och gå in på abonnemanget du vill avsluta. Där kan du se din uppsägningstid och om du har någon bindningstid.