När kom e böcker ?

när kom e böcker ? e-boks, Storytel, e-bok gratis, bokus e-bok, BookBeat, e-bok app, e-bok bibliotek, e-bokläsare

Vad menas med en e-bok?

En ebok är en bok som har överförts till elektroniskt format så att du kan läsa texten direkt på din dator, surfplatta, mobiltelefon eller på en särskild läsplatta.

Vad är det för skillnad på e-bok och ljudbok?

En ebok är i princip som en filmad pappersbok. Du kan läsa sida för sida och bläddra fram och tillbaka om du vill. Du läser alltså en ebok, och en ljudbok lyssnar du på. En röst har läst in precis det som står som text i fysisk form, och det är den rösten som hörs i en ljudbok.

Hur köper man en e-bok?

Köpa e-böcker

  1. Öppna appen Google Play Böcker. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Sök efter den ebok som du vill läsa.
  3. Välj en ebok. tryck på priset.
  4. [Valfritt] För vissa böcker finns det utdrag du kan läsa. Tryck på Utdrag.

Hur många e-böcker får man låna?

Du kan låna maximalt tre e-böcker per sjudagarsperiod. Lånetiden är 28 dagar och när lånet har gått ut kan du inte längre läsa boken. Du kan låna den igen genom att ladda ner filen en gång till, men vänta minst ett dygn innan du försöker. Du kan inte lämna tillbaka en e-bok för att låna en ny bok.

Vad kostar en e-bok?

Jämfört med en tryckt bok är förlagens möjlighet att ta betalt för en digital bok betydligt sämre. Ett inbundet exemplar av en nyutgiven bok kostar omkring 199 kronor medan en digital version köpt styckvis kostar omkring 89 kronor.

Vilken bok app är billigast?

Bokus Play Bas ? 79 kr/mån (1 bok per månad ingår) Bokus Play Premium ? 139 kr/mån (obegränsad lyssning) Bokus Familj ? 229 kr/mån (3 personer)

Kan man dela på en e-bok?

E-böcker på Bokus som är kopieringsskyddade med Adobe-kryptering är begränsade till att inte kunna delas med andra. Adobe-medlemskap, ett s.k. Adobe-ID och Adobe-kryptering ser till att dina e-böcker inte är låsta till en viss läsplatta eller dator – de är tilldelade dig genom ditt Adobe-ID.