När öppnar ishotellet 2017 ?

när öppnar ishotellet 2017 ? Bästa tiden att åka till ishotellet, Ishotellet pris, Ishotellet Jukkasjärvi paket, Ishotellet på sommaren, Icehotel SHOP, Ishotellet Jukkasjärvi bilder, Ishotellet med barn, Ishotellet öppettider

När är bästa tiden att åka till ishotellet?

Ett tips för dig som vill besöka oss under vintern är att komma i januari, mars eller april ? då är det ofta enklare att hitta lediga rum än i december och februari.

Är Ishotellet öppet året om?

Vi har öppet dagligen året om. Vinterhotellet Icehotel 33 öppnar

När öppnar ishotellet 2022?

Vings resor till Icehotel erbjuds under perioden 3 december 2021 ? 10 april 2022. I weekendpaket ingår flyg med SAS och Norwegian från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Inkluderat i resan är även transfer till Icehotel, två övernattningar i både uppvärmda rum och isrum, iskulpturering, frukos

Hur länge har ishotellet funnits?

Icehotel ? ett världsunikt hotell och en konstutställning av snö och is. Sedan det lilla konstgalleriet, som var föregångaren och inspirationen till Icehotel, byggdes 1989, har det återfötts i ny tappning varje vinter, i byn Jukkasjärvi 20 mil norr om Polcirkeln.

Hur kallt är det inne på Ishotellet?

Hur går det till att sova på icehotel? Temperaturen i hotellet ligger alltid mellan ?5 och ?7 grader. Du hämtar ut en varm expeditionssovsäck (gjord för ner till ?25 grader) innan du går till ditt rum, så det räcker att du har på dig underställ, mössa, varma strumpor och eventuellt en tjocktröja (t.

Får man ha hund på Ishotellet?

Ishotellet Det kostar 150 kr per natt och det går bra att ha med två hundar för samma pris. Du kan boka de Nordiska stugorna och då bor ni i ett varmt rum. Hundar får inte vara med i restaurangen men vid receptionen går bra.

När kan man bo på ishotellet?

Utöver boende i vinterhotellet under december ? april kan man sedan några år tillbaka övernatta bland iskonst året om i ett nyutvecklat, permanent ishotell, Icehotel 365, med 18 sviter, en isbar och ett upplevelserum med filmvisning. Det permanenta hotellet drivs av solenergi för att kunna hålla -5 grader C året runt.

Hur mycket kostar det att bo på Ishotellet?

9 785:- Pris vinter 2022-23: kommer snart. Upplev Kiruna med vårt specialpaket till Icehotel.

Kan man åka till ishotellet på sommaren?

Icehotel 365 är öppet hela sommaren och bjuder in till en natt bland iskonst. Den specialdesignade byggnaden tillåter det att vara vinter inomhus och sommar utomhus. Strosa runt i våra 18 konst- och deluxesviter och njut av en läskande drink ?in the rocks? i Icebar by Icehotel.