När öppnar yoump i jönköping ?

när öppnar yoump i jönköping ? YOUMP priser, YOUMP öppettider, YOUMP Norrköping, YOUMP-strumpor, Yoump presentkort, Yoump Linköping, Yoump Västerås, YOUMP gustavsberg

Hur mycket kostar en person på Yoump?

4000 kr/timme* 1 timme hopp för upp till 40 personer (blir ni fler tillkommer 100 kr/extra person) YOUMP-strumpor. Ni har hela parken för er själva.

Måste vuxna betala på Yoump?

Om du inte vill hoppa så behöver du inte betala inträde. Du betalar endast för de som ska hoppa. Alla som hoppar på våra trampoliner måste ha våra specialdesignade strumpor för bästa grepp och säkerhet. Barn under 10 år måste ha en vuxen med sig i lokalen.

Hur mycket kostar det att gå in på JumpYard?

3-kamp/5-kamp. 3-kamp: 1-2 timmar för 275 kr/pers (minst 6 pers). 5-kamp: 2-3 timmar för 395 kr/pers (minst 6 pers). Läs mer om 3-kamp/5-kamp.

Vem äger Yoump?

Yoump ägs av Carl Hirsch, vd för Industricentralen, Per-Uno Sandberg, storägare i Skistar, Anders Jonsson, grundare av smyckeföretaget Snö of Sweden, samt Per Tängerstad, partner på Capman Nordic Real Estate.30 dec

Måste man ha speciella strumpor på Yoump?

Behöver jag betala om jag inte vill hoppa, endast gå in? Om du inte vill hoppa så behöver du inte betala inträde. Du betalar endast för de som ska hoppa. Alla som hoppar på våra trampoliner måste ha våra specialdesignade strumpor för bästa grepp och säkerhet.

Hur mycket kostar ett par strumpor på Yoump?

Dessa kostar 49 kr och kan tvättas och återanvändas. Strumporna köpes i samband med att du bokar din hopptid, eller på plats i parken.

Måste man ha speciella strumpor på YOUMP?

KOM I TID. Vi rekommenderar att ni kommer ca 15 minuter innan er hopptid startar för att hinna checka in, se vår säkerhetsfilm och ta på er våra specialdesignade hoppstrumpor.

Får vuxna hoppa på JumpYard?

Den vuxna måste vara med barnet på trampolinerna och det krävs en vuxen per barn under 6 år. kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet.

Måste vuxna betala på JumpYard?

Är du 4 år eller äldre får du hoppa på JumpYard. Barn som är 4-5 år måste ha med sig en vuxen. Om du som vuxen inte väljer att betala entré och hoppa så behöver du vänta i vårt café eller på läktaren.

Hur mycket kostar Bounce?

Några tips och annan info och Bounce Stockholm:

Pris och tidsåtgång: Det kostar ca 150 kronor per person och timme, och så måste man köpa specifika strumpor (som man behåller) för 30 kr. Vi och barnen tyckte att en timme var helt lagom ? man hade kunnat roa sig längre men två hade känts i överkant.