När utspelar sig game of thrones ?

när utspelar sig game of thrones ? Game of Thrones svenska skådespelare, Game of Thrones rollista säsong 1, Game of Thrones movie, Game of Thrones handling, Rollistan i Game of Thrones Targaryen, Game of Thrones cast, Game of Thrones new series, Game of Thrones Viaplay

Vad kostade det att spela in Game of Thrones?

6. Game of Thrones – 15 miljoner dollar per avsnitt. Det är inte förvånande att den kanske mest omtalade och populära tv-serien från de senaste 10 åren finns med på den här listan.

Vart är Game of Thrones inspelad?

De flesta av scener filmades i den marockanska kuststaden Essaouira. Även om några av scenerna filmades på olika platser i staden Aït-Ben-Haddou. En välkänd Marockansk stad, det vill säga känd för sina fort och slottsmurar, var det den perfekta platsen för denna del av serien.5 aug

Hur mycket pengar har Game of Thrones dragit in?

Cosmopolitan har räknat ut att de tjänar 6 miljoner dollar på en hel säsong, vilket blir ungefär 51,6 miljoner kronor. Den skådespelare som toppar listan är Robert De Niro (vars serie är okänd än så länge) som tjänar 750 000 dollar per avsnitt.

Vilka är de sju rikena i Game of Thrones?

Innehåll

  • 3.1 Norden.
  • 3.2 Dalen.
  • 3.3 Flodlandet.
  • 3.4 Västlandet.
  • 3.5 Järnöarna.
  • 3.6 Kronojord.
  • 3.7 Stormlandet.
  • 3.8 Ödemarkerna.

Fle

Hur gammal är daenerys?

Daenerys Targaryen är en karaktär i bokserien Sagan om is och eld av George R.R. Martin och TV-serien Game of Thrones, som baseras på böckerna. Hon spelas av Emilia Clarke och är en ung kvinna, i boken runt 14 år, i TV-serien runt 20 år.

Hur många år tog det att spela in Game of Thrones?

Första avsnittet av Game of Thrones sändes i USA, i april 2011. Sedan dess har åtta år och åtta säsonger hunnit passera. Den åttonde säsongen, som också blir den sista, tog tio månader att spela in och flera av skådespelare har berättat om de hårda nattpassen på ett iskallt Nordirland.

Vilken stad är Kings Landing?

Dubrovnik (King’s Landing)

Vart ligger Kings Landing?

Dubrovnik ? King’s Landing

Vackra Dubrovnik är beläget på en halvö med stadsmur och höga klippor. Den gamla staden finns med på UNESCO:s världsarvslista och föreställer King’s Landing, huvudstaden i de sju konungarikena.