Var kan man köpa fjällräven kånken ?

var kan man köpa fjällräven kånken ? Fjällräven Antwerpen, Fjällräven se, Fjällräven winkel

Vilka butiker säljer Fjällräven?

Naturkompaniet säljer utrustning för friluftsliv och resa från världens ledande varumärken. Några exempel på kända varumärken som säljs är Fjällräven, Tierra, Primus, Hanwag, Brunton, Patagonia, Marmot, Arc’teryx, och Haglöfs.

Hur vet man om en Fjällräven Kånken är äkta?

Om du är osäker på vart du ska köpa en Kånken för att vara säker på att inte komma hem med en fejk, så kan du på Fjällrävens hemsida ta reda på vilka som är auktoriserade återförsäljare. Friluftsbutiker på nätet som exempelvis Outnorth säljer Kånken

Vad kostar en Fjällräven Kånken?

Det billigaste priset för Fjällräven Kånken just nu är 673 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Ryggsäckar med ett genomsnittligt betyg på 3.8 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 29 butiker.

Vilken Kånken är störst?

Kånken Maxi från Fjällräven är den största versionen av Kånken, denna älskade, klassiska ryggsäck med expanderbart huvudfack och lätt vadderade axelremmar. Fjällräven Maxi Kånken har en frontficka och dragkedja som öppnar hela huvudfacket.

Är Fjällräven ett svenskt märke?

Fjällräven är ett svenskt företag och varumärke i tekobranschen som framförallt tillverkar friluftskläder och annan friluftsutrustning. Företaget ingår i Fenix Outdoor International AG och är framförallt känt för sina ryggsäckar, som blivit en populär accessoar bland folk i miljörörelsen, speciellt modellen Kånken.

Hur gammal är Kånken?

För många är Fjällräven även synonymt med den klassiska ryggsäcken Kånken från 1978. Den gjordes ursprungligen till skolungdomar för att rädda deras ryggar. Skol-överläkare och fritidskonsulenter bekymrade sig över axelväskorna och de ryggproblem som tenderade att krypa ner i åldrarna.

Är Kånken vattentät?

Liksom naturliga fiber sväller Kånken vid regn och blir tätare = vattentätt! Tvättrådet som Fjällräven själva ger för Kånken är att handtvätta med mjuk borste.

Hur stor är en Kånken ryggsäck?

Mått: 35 x 23 x 16 cm. Volym: 13 liter. Vikt: 345 gram.

Hur många liter är en Kånken?

Fjällrävens ikoniska Kånken som aldrig går ur tiden. En avskalad 16-litersryggsäck av mycket slitstarkt vinylontyg. Dragkedjan öppnar hela huvudfacket, uttagbart sittunderlag och praktisk frontficka.

Är Kånken vattentät?

Kånken är troligtvis världens mest populära ryggsäck. Den är gjord för att följa med på tur i skog och natur. Den är tålig, vattentät och slitstark, samtidigt som den är snygg och finns i regnbågens alla färger.

Kan man vaxa Kånken?

Med Grönlandsvax kan du själv enkelt anpassa dina G-1000-plagg efter olika väderförhållanden och aktivitetsnivåer. Mer vax ger ett tätare material som står emot väder och vind. Det ökar också slitstyrkan och livslängden hos plagget eller ryggsäcken.