Var kan man slipa skridskor stockholm ?

var kan man slipa skridskor stockholm ? Slipa långfärdsskridskor Stockholm, Profilslipning skridskor, Slipa skridskor själv, Slipa skridskor Stadium, Slipa skridskor XXL pris, Slipa skridskor Intersport, Slipa skridskor pris, Slipa skridskor Göteborg

Hur mycket kostar det att slipa skridskor?

Hockeyservice – Priser

Tjänst Förklaring Pris
Skridskoslipning Skridsko slipas när det finns tid under dagen eller till följande dag. 69:-
Expresslipning Få tillbaka skridskona direkt. 99:-
Avancerad slipning Radie eller åkyta. 249:-
Värmning Värmning av skridskor ej köpta på Intersport. 499:-

3 rader till

Var kan jag slipa skridskor?

Slipa skridskorna på Intersport. I våra hockeybutiker är du välkommen för att slipa dina skridskor. När du väl är på plats kan du dessutom passa på att kolla in vårt stora utbud av hockey. Vi har allt från skridskor till barn och vuxna till hockeyklubbor, skydd och hjälmar.

Hur man kan slipa skridskor hemma?

Vissa mindre nogräknade handlare erbjuder ibland ?slipning? av långfärdsskridskor, men då innebär det ofta en vanlig skärpning med brynsten. Det är något du lika gärna kan göra själv.

Vem slipar skridskor?

Slipa dina skridskor hos XXL!

Kan man åka med oslipade skridskor?

Oavsett om du åker konståkning, spelar hockey, bandy eller bara åker skridskor för nöjes skull, kommer du att få en mycket bättre upplevelse med nyslipade skridskor än med slöa. Att ge sig ut på oslipade skridskor är ingen bra idé – det blir som Bambi på hal is.

Hur vet man om man ska slipa skridskor?

En återkommande fråga är när det är dags för slipning. Det beror naturligtvis på hur mycket man åkt och hur man har behandlat sina skridskor. Generellt kan man säga att den som åker 1-2 ggr/vecka klarar sig med 1 slipning/termin och den som åker 4 ggr/vecka bör slipa 2-3 gånger/termin.

Hur ofta ska man slipa skridskor?

Hur ofta behöver man slipa sina skridskor? ? Det beror på hur mycket man åker. De som tränar och spelar hockey slipar sina skridskor minst ett par gånger i månaden, kanske en gång i veckan. Åker man bara i skolan och på lov så räcker det med två gånger per år.