Var kan man tanka 98 oktan ?

var kan man tanka 98 oktan ? 98 oktan försvinner, 98 oktan bensin i Sverige, Var finns 98 oktan i Skåne, 98 oktan Göteborg, Pris 98 oktan Circle K, 98 oktan Gävle, 98 oktan Örebro, 98 oktan Linköping

Vilken bensinstation har 98 oktan?

Ett 60-tal av våra INGO-stationer i Sverige erbjuder Bensin 98. Produkten bensin 98 ger mer kraft i motorer som i är anpassade för 98. Motorn känner oktantalet och anpassar styrsystem så att den energi som bensinen innehåller utnyttjas på ett mer optimalt sätt.

Vilka mackar har 98?

ST1/Shell,Statoil,OKQ8,Preem. Det gäller 95oktan, 98 oktan och V-Power.10 aug

Vilka OKQ8 har 98 oktan?

GoEasy finns på alla våra stationer i Sverige, både bemannade och obemannade. Vad innebär GoEasy Extra? Med vårt nya drivmedel uppgraderar vi även kvaliteten på vår bästa bensin, Bensin 98, som blir GoEasy 98 Extra.

Finns 98 oktan på Circle K?

milesPLUS 98 är vår bästa bensin som vi rekommenderar till alla typer av bensinmotorer, 4-takt och 2-taktsmotorer. Rekommenderas särskilt till prestandabilar/motorer som kräver 98 oktanig bensin men också till motorer där 95 oktanig bensin föreskrivs.

Har Shell 98 oktan?

Shell V-Power 98+ oktan får helt enkelt din bil att prestera det optimala. Shell V-Power rengör motorn och ventilerna så att bensinen förbränns mer effektivt. Med Shell V-Power i tanken får motorn en adrenalinkick. Din bil får mer kraft och bättre acceleration ? redan från första tanken!

När försvinner 98 oktan?

Det stämmer att 98 oktan har försvunnit från många ställen. Orsakerna är låg försäljning men också att införandet av ?pumplagen?, som innebär att alla stationer måste ha ett miljöalternativ, gjorde att många 98-cisterner konverterades till att innehålla miljöbränsle. Men var lugn, helt kommer 98:an inte att försvinna.