Var ligger tuna gård bondeparet ?

var ligger tuna gård bondeparet ? Hjälsta Tuna Gård 7, Tuna Gård Vimmerby, Tuna gård butik, Bondeparet separerar, Bondeparet AB, Caroline Kejbert uppväxt, Joacim Rickling gård hektar, Caroline Kejbert föräldrar

Var bor Bondeparet?

Bondeparet speglar oss väldigt bra hur vi är som par och vad vi brinner för då vi älskar att bygga, renovera, lära oss nya saker och hoppa på nya projekt här hemma på gården. Vi har nämligen renoverat gården vi bor på idag, Tuna gård och det (och mycket mer) får man följa i vår serie.

Var bor Joacim Rickling?

Han är fjärde generationens bonde på Hjälsta Tuna gård, som återfinns i Mellansverige. Kärleken fortsatte att blomma efter dokusåpan och idag är han far till den förstfödda flickan på gården på 100 år.

Vilka valde Joacim Rickling mellan?

Joacim Rickling är en av alla bönder som sökte kärleken i TV4:s långkörare Bonde söker fru, och fann den. Caroline Kejbert har funnits vid hans sida sedan kamerorna slocknade på Tuna gård utanför Örsundsbro, och sedan dess har det hänt en del i parets liv.

Vart är Caroline Kejbert ifrån?

Mitt namn är Caroline Kejbert och jag bor idag på en gård utanför Örsundsbro. Efter några tuffa år med civilingenjörsstudier vid KTH i Stockholm och ett liv i Stockholms innerstad hade jag siktet inställt på internationella jobb, där jag hoppades på att flyttlasset inom några år skulle ta mig utanför Sveriges gränser.