Var på kanarieöarna är det varmt i januari ?

var på kanarieöarna är det varmt i januari ? Vart är det varmt i januari, Kanarieöarna i januari, Vart är det varmt i februari, Var är det varmt i oktober november, Var är det varmt i januari februari, Var är det varmt i december, Varmt i november, Resa i januari 2023

Vilken av Kanarieöarna är varmast i januari?

Ganska varmt i januari: 18-22 grader

Luft – dag Luft – natt Resmål
21° 14° Spanien, Gran Canaria
21° 15° Spanien, Teneriffa
20° 13° Spanien, Fuerteventura
20° 13° Spanien, Lanzarote

5 rader till

Vart åker man i januari för att få värme?

I januari hittar du behagliga temperaturer på resmål som Kanarieöarna, Egypten och Förenade Arabemiraten. Vill du kunna njuta av tropisk värme där termometern klättrar över 30 grader rekommenderar vi resmål som Thailand, Sri Lanka och Maldiverna.

Var är det 25 grader i januari?

Vill du vara säker på riktigt varma länder och en temperatur på över 25 grader, rekommenderar vi ett av våra mer exotiska resmål som Thailand eller Bali….För en behaglig temperatur kring 20 – 25 grader res till:

  • Egypten.
  • Florida.
  • Kanarieoarna.
  • Kap Verde.
  • Madeira.
  • Marocko.

Vilken kanarieö är varmast på vintern?

Det varmaste och mest soliga området på Gran Canaria är Puerto Rico, som ligger på Gran Canarias sydvästliga kust.

Vilken av Kanarieöarna är bäst i januari?

Tacksam för alla tips! Rest till många av öarna, men att få garanterad värme så måste man lite längre söder ut i Januari. Öar är alltid lite blåsiga, men södra delarna av teneriffa och Gr Canaria är kanske lämpligaste när det gäller temperaturen.

Vilken kanarieö har bäst väder?

Det är ofta stora lokala skillnader på vädret på Kanarieöarna. På Gran Canaria är det som regel alltid bäst väder i söder och då speciellt i svenskfavoriten Puerto Rico. De högre belägna områdena mitt på ön har som regel mycket lägre temperaturer än kustområdena och det kan till och med förekomma snö på bergstopparna.

Vart i Spanien är det varmast i januari?

Januari är en av de mildaste månaderna med en genomsnittstemperatur på 21 grader. Varmast är det på turistorterna i södra delarna av Gran Canaria och Teneriffa.