Var ska man bo i london ?

var ska man bo i london ? Bra hotell i London, Hotell Paddington, London, Billiga hotell London, Upplevelser i London, Vad får man inte missa i London, Besöka London, Bo i London som svensk, Att göra i London

Vilket område ska man bo i London?

De bästa områdena i London

  • Paddington.
  • Bayswater.
  • Soho.
  • Covent Garden.
  • King’s Cross.

Vilka områden i London bör man undvika?

det finns absolut områden i London som ni ska undvika att bo på. I de östra/nordöstra och i de södra delarna. Man vet aldrig vad som lurar bakom knuten. Nej bo i zon 1, då kan era föräldrar känna sig trygga också, det är inte så dyrt att åka tunnelbana då.

Vad är centrum i London?

THE CITY ? Londons hjärta The City handlar dock inte bara om jobb? Här hittar vi även några av Londons allra kändaste turistattraktioner som St Pauls Cathedral, Museum of London, Tower Bridge och Tower of London.

Hur bor man billigt i London?

Generator London Du bor med bekvämt promenadavstånd till exempelvis Covent Garden och Regents Park. En fördel med det här vandrarhemmet är att du kan välja mellan att boka ett privat rum eller ett delat rum. Att bo i ett delat rum är givetvis billigast, men priset för ett eget rum med 1-2 bäddar avskräcker inte heller.

Vilken del av London är bäst?

Westminster. I Westminister finns många av stadens sevärdheter som Big Ben, Buckingham Palace, Westminister Abbey och Palace Hyde Park. Det är ett av de mest populära områdena för turister och ligger i City of Westmiister, som även kallas West End.

Vad är prisvärt i London?

Om du vill tillbringa en vecka i London kommer kostnaden för din vistelse att vara: 9,000 SEK (764 GBP) -en billig vistelse i 7 dagar i London. 14,000 SEK (1,200 GBP) – en budgetresa i 7 dagar i London. 20,000 SEK (1,700 GBP) för en veckas bekväm vistelse i London.