Var ska man bo på lefkas ?

var ska man bo på lefkas ? Ving Lefkas, Nidri Lefkas, Vandring Lefkas, Lefkas Kreta, Preveza/Lefkas, Lefkas Nidri strand, Segla runt Lefkas, Lefkas idag

Är Lefkas fint?

Om ni söker er till en vacker ö med fin natur, fantastiska stränder och som kan erbjuda både lugn och ro och nattliv så är Lefkas ett mycket bra alternativ. Dessutom ligger ön så nära fastlandet att den erbjuder många tillfällen för mindre utflykter och upptäcktsfärder

Vad gör man på Lefkas?

Lefkas finns inga speciella sevärdheter, utan det är istället naturen och skärgården man vill upptäcka och insupa. Sen finns förstås en och annan by, strand och taverna att upptäcka också. Man kan också åka en dagstur till grannön Kefalonia i söder eller till byn Parga på fastlandet.

Är Lefkas och lefkada samma?

Den grönskande ön Lefkas ligger precis utanför Greklands västra kust. Det är mycket lätt att ta sig till och från Lefkas, eller Lefkada som den heter på grekiska, eftersom det finns en bro till grekiska fastlandet. Du kommer snabbt att upptäcka att nästan hela Lefkas består av berg, berg och en och annan klippa.

Hur flyger man till Lefkas?

Flyger med Norwegian För 100 SEK och uppåt kan du få en fönsterplats, sitta längre fram för att spara tid eller nära nödutgångarna för att få mer benutrymme. Har du redan bokat flyg? Lägg till en platsreservation.

Hur är Lefkas?

Lefkas kantas av en mängd natursköna stränder, varav många på västkusten kan vara helt folktomma. Dessa stränder är några av de finaste i Europa och här finns mysiga strandbarer där man kan äta enklare lunch eller njuta av en drink.

Finns det flygplats på Lefkas?

Lefkas är visserligen mindre känd än grannöarna Korfu och Zakhyntos, men ön är minst lika vacker. Lefkas saknar flygplats, planet landar i Preveza på fastlandet varifrån man åker buss över till Lefkas (det går även att förhandsboka transfer under bokningsprocessen).

Vilken grekisk ö har flytande bro?

Ön är ca 325 km² stor och har omkring 21 000 invånare. Under antiken hette ön Katharevousas. Vy över Lefkas stad. Lefkas är ansluten med det grekiska fastlandet genom en lång gångbana och en flytande bro.

Vilka bolag flyger till Preveza?

Vilka flygbolag flyger mellan Göteborg och Preveza? För tillfället kan man flyga mellan Göteborg och Preveza med Ryanair, easyJet, Austrian Airlines, SAS, Transavia.