Var spelades mamma mia in ?

var spelades mamma mia in ? Skiathos Mamma Mia, Mamma Mia inspelning Kroatien, Skopelos Grekland Mamma Mia, Mamma Mia Vis, Mamma Mia grekiska ön, Kalokairi resa, Mamma Mia island, Mamma Mia hotell

Waar speelt Mama Mia zich af?

Geen mythologische naam voor deze fantastische reis naar de Sporaden: op Skiathos, Skopelos en Alonissos is de musicalfilm ’Mamma Mia’ met Meryl Streep en Pierce Brosnan opgenomen. De eilandbewoners wijzen u graag trots de plekken aan die u in de film kunt terugzien.

Wie is de echte vader van Sophie in Mamma mia?

Bill is Sophies échte vader. De film geeft het weg met kleine hints. Zo zou Sophie vernoemd zijn naar een oud-tante Sophia, die toevallig familie van Bill is? Naast acteren, kunnen alle filmsterren uit Mamma mia ook nog eens zingen.25 okt

Waar is de film ABBA opgenomen?

In de originele film zong een sterrencast de Abba-hits op het fictieve Griekse eiland Kalokairi. Touristen trokken vervolgens massaal naar het eiland Skopelos, waar de film daadwerkelijk werd opgenomen.

Wie zingen er in de film Mamma mia?

Van de succesvolle Abba-musical Mamma Mia! is ook een film verschenen. Dit is de soundtrack, met Abba-liedjes gezongen door de acteurs Pierce Brosnan, Colin Firth en Meryl Streep.

Hoe naar Skopelos?

Skopelos ligt in de noordelijke Sporaden. Het ligt tussen Skiathos en Alonissos. De gebruikelijke manier om er te komen is per boot, catamaran of vliegende dolfijn. U kunt echter wel naar Skiathos vliegen en vanaf Skiathos daar komen.

Waar ligt Skopelos?

Skopelos (Grieks: ????????) is een eiland in de Egeïsche Zee dat deel uitmaakt van de Noordelijke Sporaden. De Noordelijke Sporaden vormen een regio van Griekenland (Europa). De hoofdstad van Skopelos is het gelijknamige Skopelos. Skopelos staat bekend als toeristische bestemming.

Met wie trouwt Donna Mamma mia?

Enkele dagen voor de trouwerij komt het drietal samen op een boot aan. Het zijn de Amerikaanse architect Sam Carmichael (Pierce Brosnan), de Britse bankier Harry Bright (Colin Firth) en de Zweedse romanschrijver Bill Anderson (Stellan Skarsgård).

Waar komt Mamma mia vandaan?

Mamma Mia = mamma mia (Italiaans: Mijn moeder) is een Italiaanse uitdrukking.

Wat is het mooiste eiland van Griekenland?

Santorini

De meeste mensen zullen Santorini bestempelen als het mooiste eiland van Griekenland. Niet zo gek ook als je die picture perfect witte huisjes ziet met uitzicht op de koningsblauwe zee. Als er een van de eilanden idylisch en fotogeniek is uit dit top 5 lijstje, dan is het Santorini wel.