Vart ska man bo på koh samui ?

vart ska man bo på koh samui ? Chaweng Beach, Koh Samui

Var på Koh Samui?

Om Koh Samui Thailand, Asien De mest populära stränderna är Chaweng och Lamai på östkusten. Vill du ha lite mer plats för dig själv så ska du i stället ta dig till västkusten. Vattnen här är fyllda av korallrev, och perfekta för dykning och snorkling.

Hur är Koh Samui?

Koh Samui som semesterdestination Koh Samui är en utmärkt destination för den som vill ha en semester med mycket sol och bad. De flesta hotellen på ön erbjuder rum som är i tät anslutning till vattnet. Med regnskogen i ryggen och havet framför dig är det svårt att klaga på vad Koh Samui har att erbjuda.

Hur stor är ön Koh Samui?

Koh Samui (thai: ????????) är en ö som är belägen på Thailands östkust, nära staden Surat Thani på fastlandet. Med sina 250 km² är den Thailands näst största ö.

När ska man åka till Koh Samui?

Koh Samui har sin varma säsong från februari till maj

Hur säsongerna ser ut i Thailand beror också på vilken del av landet du ska besöka. Koh Samui ligger på Thailands östra kust där den bästa perioden för ett besök är från slutet av oktober fram till början av maj.

I vilken provins ligger Koh Samui?

Koh Samui tillhör provinsen Surat Thani och är Thailands tredje största ö.

Finns det apor på Koh Samui?

Man kan bada i blå laguner, beundra vattenfall, och möta djur som elefanter och krokodiler. På Koh Samui leker vilda apor i trädtopparna och under havsytan finns fiskar och koraller i alla regnbågens färger.