Vem äger sats ?

vem äger sats ? SATS kundtjänst, SATS danmark, Sats omsättning, SATS vd, Sats synonym, SATS Allabolag

Är SATS norskt?

Sats grundades 1995 i Norge och expanderade senare till Sverige och övriga nordiska länder. Namnet har sitt ursprung i förkortningen S.A.T.Snorska som står för Sport Aerobic Trenings Senter.

Hur mycket tjänar man på SATS?

Detta varierar beroende vilken anställningsform och hur mycket erfarenhet du har. Enligt framtid.se är genomsnittslönen 30 400 kronor i månaden före skatt. Vi har däremot elever som tjänar betydligt mer än så bara ett år efter utbildningen.16 feb

Hur många medlemmar har SATS?

SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga och Balance. I gruppen ingår 250 center i Norge, Sverige, Finland och Danmark med 700.000 medlemmar och 10.000 anställda, varav 2.000 heltidsanställda.

Hur många SATS finns det i Sverige?

SATS Sverige ingår i Health & Fitness Nordic (HFN), har 62 träningscenter i Sverige och ca 180 000 medlemmar på den svenska marknaden

Hur länge har sats funnits?

Här kan du läsa om SATS historia. SATS dök upp på marknaden 1995, under en tid när gymmen ännu inte slagit igenom bland den breda allmänheten utan mest besöktes av muskelbyggare. Vi inom SATS bestämde oss för att ändra på detta och erbjuda ett träningsalternativ för vanliga människor.

Vad menas med en sats?

En sats är en syntaktisk enhet som vanligen består av ett predikat och de övriga satsdelar som det aktuella språkets syntaktiska regler kräver. Det är dock mycket svårt att ge en generell definition på en sats som är giltig över alla språk eller över alla typer av satser inom ett givet språk.

Hur mycket tjänar en gym ägare?

33 000 kronor

Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Varför SATS?

SATS erbjuder effektiva och inspirerande gruppträningspass som passar din nivå. Välj mellan många olika koncept som är utvecklade för att du ska hitta din toppform.

Är SATS värt det?

Sats. Sats vill erbjuda modern och funktionell individuell träning, personliga tränare och gruppträningsklasser i de största städerna i Sverige, men finns också i övriga Norden. I medlemskapet ingår också onlineträning för att kunna träna hemma. Alla anläggningar, 12 månader: 679 kr/månad.