Vem är du i harry potter ?

vem är du i harry potter ? Harry Potter test Patronus, Harry Potter test trollstav, Vem gifter du dig med i Harry Potter, Harry Potter och Fenixorden quiz, Hustest harry potter, Harry Potter test house, Harry Potter quiz svenska patronus, Harry Potter elevhem egenskaper

Vem ser jag ut som i Harry Potter?

Är du också en av dem som gärna drömmer sig bort i J.K Rowlings magiska universum? Då har du säkert också tänkt på vilken av de magiska karaktärerna i Harry Potter du är mest lik. Gör vårt test och få svaret direkt!3 jan

Vem är jag tillsammans med i Harry Potter?

Harry Potter har gift sig med Ginevra (Ginny) Weasley, och fått tre barn: Lily Luna Potter, Albus Severus Potter och James Sirius Potter. Ron och Hermione har gift sig, och fått två barn, Hugo och Rose Weasley.

Vilket hus i Harry Potter är jag?

Hogwarts skola för häxkonster och trolldom blir alla nya elever indelade i ett av fyra elevhem: Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff eller Slytherin. Och det är faktiskt inte så enkelt som att alla från gryffindor är goda och alla från slytherin onda, sorteringshatten baserar sitt val på en mängd olika faktorer!12 apr

Vad kan du om Harry Potter test?

Vad kan du om Harry Potter? Vilket ämne lär Professor Flitwick ut? Och hur många syskon har Ron egentligen? Testa dina Harry Potter-kunskaper i vår frågesport.

Vilken kändis liknar du?

Vilken kändis är du lik? Tekniken för att identifiera bilder kan användas på mer eller mindre seriösa sätt. Vad säger exempelvis om Celebs Like Me? Ladda upp en bild på dig själv så får du se vilken kändis du liknar.

Finns Harry Potter slottet på riktigt?

Alnwick Castle

Känns det här slottet bekant? Det var nämligen här Harry och alla hans klasskamrater lärde sig flyga av Madam Hooch. Inte nog med det, det här är också platsen där Harry och Ron kraschade med den flygande bilen i ?Hemligheternas kammare?. Slottet ligger i Northumberlnd i Nord östra England.

När blir Harry och Ginny ihop?

Hon går en årskurs under Harry på Hogwarts, och under vårterminen under Harrys sjätte år var hon och Harry ihop.

Hur är man om man är en Slytherin?

Slytherin värderar ambition, beslutsamhet, intelligens och slughet. Precis som Gryffindor, är Slytherinelever mestadels inte emotionellt stabila och är hetlevrade och kan ha riktiga humörsvängningar och uppleva glädje till djupaste sorg på kort tid.

Hur är man om man är i Gryffindor?

Gryffindors är generellt sett goda och pålitliga. De tycker bra om folk, om de inte fått en anledning att tycka något annat. Eftersom Gryffindors är stolta och har hög uppfattning om sig själva tvekar hen inte för att berätta om allt den varit med om, och skryter gärna.

Hur många syskon har Ron?

Ron har en stor, fattig familj och alla är rödhåriga och fräkniga. Familjen består av Mrs. Molly Weasley, Mr. Arthur Weasley, Bill, Charlie, Percy, tvillingarna Fred och George, Ron och Ginny Weasley.

Vad säger Harry Potter när han trollar?

Avada Kedavra (Den dödande förbannelsen)

Beskrivning: En av de tre ”Oförlåtliga förbannelserna”.

data-jsarwt=”1″ data-usg=”AOvVaw3h0xPGNGqPE9_NpRPd9I-B” data-ved=”2ahUKEwi6kcHS0Kb6AhV1iuYKHfcgAaMQuAJ6BAgNEAU”>4:37Tack för att du tittade!Följ mig på instagram: https://instagram.com/bokslukaren/Läs min blogg: http://bokslukartips.blogspot.se/Hitta mig …YouTube · Elin Bokslukaren · 3 aug. 2016