Vilka kanaler sänder os ?

vilka kanaler sänder os ? Vilka kanaler sänder Hockey-VM, Vilka kanaler sänder Champions League, Vilka kanaler ingår i Viaplay, OS idag, OS schema, Sommar-OS 2022, OS 2024, vinter-os platser

Vilka TV kanaler visar OS?

I och med avtalet med Internationella Olympiska Kommitté (IOK) som sträcker sig över OS 2018, 2020, 2022 och 2024 är discovery+ officiellt Home of The Olympics i nästan ett decennium.

Var kan jag se OS 2022?

Det är just Discovery Networks som har köpt upp rättigheterna för att sända Vinter-OS 2022 på TV inom Sverige. Det innebär att stora delar av tävlingarna under OS kommer att sändas på Discoverys kanaler. De kanaler som ingår i Discovery är bl. a.

Vilka kanaler visar OS 2021?

Det är Discovery-gruppen med Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport och Eurosport 2 som äger rättigheterna och kommer sända OS 2021 i Tokyo för svenska tittare.

Vad sänds på OS idag?

Många av de stora evenemangen kommer att sändas på Kanal 5 och Kanal 9. Utöver dessa kanaler sänder man också på kanalerna Eurosport 1 och Eurosport 2. De evenemang som inte sänds på traditionell TV har du möjligheten att streama på Discovery+ och Eurosport player där du får full täckning av OS i Peking 2022.

Varför sänds OS på Kanal 5?

16 dagar av intensiva tävlingar, 109 pallplatser att göra upp om ? och med mängder av svenska medaljhopp. Stämningen inför OS-festen i Peking 4-20 februari 2022 är mer elektrisk än någonsin.

Kan man se OS på Kanal 5?

Discovery äger rättigheterna att sända vinter-OS 2022 i Sverige. Tävlingarna kommer att sändas i Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och kan streamas på Discovery Plus. Kanal 5 kommer fungera som huvudkanal med de största tävlingarna och det mesta ur svenskintresse.

Är Kanal 5 gratis?

Här hittar du innehåll från tv-kanaler som Kanal 5, Kanal 9 och Discovery Channel. Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV. Där kan du se programmen när det passar dig. På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis!