Vilka tåg har bistro ?

vilka tåg har bistro ? SJ AB, Snabbtåg, SJ Snabbtåg X2000, Sj nya x2000, Ombord SJ se

Vilken vagn är bistron i?

Vagn 5 2 klass | 28 sittplatser ? bistro med 18 sittplatser.

Finns det bistro på SJ regionaltåg?

Tåg som skyltas som regionaltåg har inte bistro ombord. Istället rekommenderar jag att ta med eget fika.19 apr

Finns bistro på SJ Nattåg?

Mat och dryck på SJ Nattåg Det finns en bistro ombord på nattågen till/från Jämtland och Umeå. Här hittar du ett utbud av maträtter, mackor, snacks, fika, och varma och kalla drycker. Bistron är vanligtvis öppen mellan 05:30 och 23:00. Kortvariga stängningar kan också förekomma i samband med uppehåll vid station.

Finns det servering på regionaltåg?

Mat på SJ Regionaltåg Det finns ingen försäljning av mat och dryck på våra regionaltåg.

Vad finns i bistron på SJ?

I bistron hittar du alltid sallader, smörgåsar, ett par varmrätter och en massa smått och gott. Här finns också alltid vegetariskt/veganvänlig mat och gluten- och laktosfria alternativ. Innehållet i smörgåsar och sallader varierar. Med reservation för slutförsäljning.

Var är restaurangvagnen?

SJ har dock under senare delen av 2000-talet börjat återuppta restaurangvagnarna i trafik om än endast med lättare mat och snabbmat. Idag finns restaurangvagnar på InterCity-tågen Stockholm-Göteborg/Malmö/Falun/Östersund, och på samtliga X 2000- och SJ 3000-tåg.

Finns det bistro på Öresundståg?

Ta gärna med dig något att äta och dricka eller köp något på stationen innan färd. Där är ingen servering ombord på Öresundstågen före december 2022. Har du biljetten i mobiltelefon eller på annan elektronisk enhet – kontrollera att batteriet är laddad.

Vilken vagn är bistron snälltåget?

Får gå i 200 km/h. De första Bmpz-vagnarna sattes i trafik i augusti 2017 på sträckan Malmö-Stockholm och i december samma år satte Snälltåget även restaurangvagnarna i trafik.