Vilken fillers är bäst ?

vilken fillers är bäst ? Vilken filler är bäst för läpparna, Svullnad efter fillers Revolax, Revolax filler, Stylage filler, Revolax vs Juvederm, Revolax Deep läppar, Revolax biverkningar, Stylage m läppar före efter

Vilken typ av filler är bäst?

Beroende på vilket område som behandlas används olika typer av filler. En mjukare variant fungerar bäst för läppar, medan en käklinje som ska förstärkas kräver en lite tjockare typ av filler. Akademikliniken arbetar också med flera olika varumärken av fillers som Restylane, Juvéderm och Teosyal.

Vad är bäst Juvederm eller Restylane?

Restylan anser vi lämpar sig bäst vid skulptering av käklinje/kindben/näsben. Juvederm anser vi lämpar sig bäst vid mjukdelar som läppar, mungipor, kindlinjer och mellan ögonbryn.

Vad är skillnaden på olika fillers?

Skillnaden mellan preparaten är oftast hur tillverkaren har framställt sin produkt, hur man har länkat molekylerna och hur mycket man har förfinat dem. Det är tillverkarnas metoder som avgör hur fillern fungerar. Det som skiljer är hur mycket vatten de drar till sig, hur fort de bryts ner, hur väl de behåller sin form.

Hur långt räcker 1 ml filler?

Varje spruta innehåller 0,5 eller 1 ml och denna räcker vanligtvis till behandling av bekymmersrynkan i pannan eller till en inte allt för djup rynka från mungipan till näsvinkeln. Har du djupare rynkor och veck eller behöver behandling på flera ställen så behövs också fler sprutor.

Hur många gånger måste man göra fillers?

Hur ofta kan man fylla på? Man kan göra en liten påfyllning/touch-up två veckor efter behandlingen. Därefter fyller man vanligtvis på efter några månader beroende på vilken typ av fillers man använt och vilket område som behandlats. Allt ifrån 3-18 månader för att bibehålla ett långvarigt resultat.

Vad händer när man slutar med fillers?

FALSKT: Du kan när som sluta med fillers utan att riskera att huden blir sämre efter än före behandling. Rätt behandlad tillför fillers bara positiva egenskaper till huden som får en föryngrande långsiktig effekt. Ingen ?uttöjning? av huden sker och huden kan inte bli mer förslappad efter en beh.

Vad kan gå fel när man gör fillers?

Det är vanligt att de senare komplikationerna visar sig som klumpar. Detta kan bero på svullnad, migration eller att fillern har bildat en massa. Efter den är upptäckt kan man avgöra om det är inflammatoriskt, eller inte. om området är inflammerat märks detta genom svullnad, värme, smärta och eller rodnad.