Vilken foreo ska man ha ?

vilken foreo ska man ha ? Foreo LUNA mini 3, Foreo Luna 3 Prisjakt, FOREO LUNA 3 KICKS, Foreo Prisjakt, Foreo mini, Foreo LUNA mini 3 Recension, FOREO KICKS, FOREO BEAR

Är FOREO verkligen bra?

Silikonet vi använder är är 35 gånger mer hygieniskt än borstar med nylonstrån, ett material som samlar på sig bakterier och smuts. Rengöring med händerna exfolierar inte och tar ej heller bort all smuts, orenheter och olja som inte ska vara på din hy”, svarar Foreo vi

Kan man använda FOREO varje dag?

Vi föreslår att du använder FOREOs DAG– och NATTRENGÖRING för bästa resultat.

Hur länge ska man använda en FOREO?

Skölj och torka ansiktet. Om du vill, applicera valfri hudvårdsprodukt. LUNA? play kan inte laddas. Batteriet håller i upp till 100 användningar, vilket motsvarar ungefär 6 veckors användning.

Kan man använda FOREO i duschen?

Ja, FOREOs unika design göra apparaten helt vattentät, så att den går att använda i duschen eller badet. Kan jag använda en LUNA? mini om jag har gjort en skönhetsoperation, till exempel med Botox? Vi rekommenderar du rådfrågar din läkare eller hudspecialist före användning.

Varför blir min hy aldrig bra?

Om din hy är torr så kan du försöka att tvätta ansiktet endast på kvällen. Tvättar du inte ansiktet bra och regelbundet så är alla andra produkter mindre effektiva. Använder du tex. vår Natural Glow Ansiktsolja kommer resultaten att vara sämre om huden inte är rengjord.

Hur rengör man sin FOREO?

Hur rengör jag min FOREO-produkt? Tvätta borstytorna med tvål och vatten, skölj med vatten och torka försiktigt med en handduk som inte luddar. Vi rekommenderar att du sprejar produkten med FOREOs silikonrengöringsprej och sköljer den med varmt vatten för bästa resultat. Låt produkten lufttorka.

Hur använder man FOREO Luna Mini 3?

Fukta ansiktet, applicera den rengöringsprodukt du föredrar på LUNA mini 3 och tryck på startknappen. För silikonknopparna på LUNA mini 3 i cirkulära rörelser över ansiktet tills den inbyggda timern stänger av den. Skölj av LUNA mini 3, badda ansiktet torrt och fortsätt med din hudvårdsrutin.

Hur använder man FOREO Luna Mini 2?

Vi föreslår att du använder FOREOs DAG- och NATTRENGÖRING för bästa resultat. Fukta enheten och tryck på knappen i mitten för att starta din LUNA? mini 2, som är automatsikt inställd på det mest intensiva läget. Rör försiktigt din LUNA? mini 2 i cirkelrunda rörelser över ansiktet i 1 minut.