Vilken harry potter karaktär är jag ?

vilken harry potter karaktär är jag ? Vilken Harry Potter karaktär är jag mest lik, Vilken Harry Potter familj är jag, Vem är min fiende i Harry Potter, Harry Potter quiz Vem är du tjej, Vem är mina föräldrar i Harry Potter, Är du ett riktigt Harry Potter fans, Det stora Harry Potter testet, Harry Potter test vem är du kär i

Vilken grupp är jag i Harry Potter?

Borde du hänga på Gryffindor tillsammans med Harry och hans vänner eller passar du bättre på ett annat elevhem? Gör vårt test med 10 frågor och ta reda på var du borde bo. Plocka fram papper och penna och se vilken bokstav du väljer flest gånger.

Vilken lärare i Harry Potter är jag?

Om du har läst böckerna eller sett filmerna om Harry Potter kanske du har bra koll på honom och hans kamrater. Men hur bra koll har du på lärarna? Testa dina kunskaper i vårt Harry Potter-quiz om de vuxna på Hogwarts! Facit hittar du längst ner på den här sidan.

Vilken ond karaktär i Harry Potter är du?

Du bygger en ond armé. Vilka magiska varelser rekryterar du först? Vad gillar du minst med Harry Potter? Vilka drag tycker du är viktigast i dina undersåtar ?18 nov

Vad kan du om Harry Potter test?

Vad kan du om Harry Potter? Vilket ämne lär Professor Flitwick ut? Och hur många syskon har Ron egentligen? Testa dina Harry Potter-kunskaper i vår frågesport.

Hur är man om man är i Gryffindor?

Gryffindors är generellt sett goda och pålitliga. De tycker bra om folk, om de inte fått en anledning att tycka något annat. Eftersom Gryffindors är stolta och har hög uppfattning om sig själva tvekar hen inte för att berätta om allt den varit med om, och skryter gärna.

Hur är man en hufflepuff?

Hufflepuff är ett elevhem på trollkarlsskolan Hogwarts. Elevhemmet har fått sitt namn efter en av Hogwarts grundare, Helga Hufflepuff. De värderar hårt arbete, tålamod, vänskap och lojalitet. Pomona Sprout är elevhemmets föreståndare, Den Tjocke Munkbrodern är elevhemsspöket och djuret på skölden är en grävling.

Vad är man om man är Slytherin?

Slytherin värderar ambition, beslutsamhet, intelligens och slughet. Precis som Gryffindor, är Slytherinelever mestadels inte emotionellt stabila och är hetlevrade och kan ha riktiga humörsvängningar och uppleva glädje till djupaste sorg på kort tid.

Är Hogwarts en skola på riktigt?

Hogwarts skola för häxkonster och trolldom har hittills bara funnits i JK Rowlings böcker om Harry Potter. Men nu har ?The college of Wizardy? slagit upp portarna, inspirerat av den litterära platsen, skriver DR. Skolan ligger gömd i de polska skogarna, i slottet Czocha.

Vem år Y n?

?yes or no??

Hur gammal år Voldemort?

Voldemort föddes 31 december 1927och döptes till Tom Marvolo Riddle, eller på svenska Tom Mervolo Dolder.

Hur många syskon har Ron?

Ron har en stor, fattig familj och alla är rödhåriga och fräkniga. Familjen består av Mrs. Molly Weasley, Mr. Arthur Weasley, Bill, Charlie, Percy, tvillingarna Fred och George, Ron och Ginny Weasley.

Vad säger Harry Potter när han trollar?

Avada Kedavra (Den dödande förbannelsen)

Beskrivning: En av de tre ”Oförlåtliga förbannelserna”.