Vilken kanal sänder os 2018 ?

vilken kanal sänder os 2018 ?

Vart kan man se OS 2022?

Discovery har rättigheterna för OS 2022, i Peking. De har även haft rättigheterna för vinter-OS 2018 men också sommar-OS 2020 och 2024. Via Discoverys OS-sändningar så kan man se hela mästerskapet via Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport.22 feb

Vilken kanal sänder OS 2026?

Fotboll

Rättigheter Kanal (nätverk) Fram till
Superettan Discovery 2025
Svenska cupen Telia
Ettan Expressen
Damallsvenskan Viasat 2026

27 rader till?1 sep

Hur visas OS på TV?

OS i Peking 2022 ? så följer du det på tv ? OS i Peking sänds av Discovery-gruppen som i Sverige sänder tävlingarna på Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport och Eurosport 2. ? De största tävlingarna och sporten med svenska medaljhopp kommer att gå i de linjära kanalerna 5 och 9.27 jan

I vilken TV kanal sänds OS?

Home of the Olympics. För att maximera OS-upplevelsen för det svenska folket har de största tävlingarna i sänts i huvudkanalen Kanal 5 som en renodlad OSkanal dygnet runt under spelens gång.

Hur kan jag se OS gratis?

För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto. Detta kan du skapa snabbt och enkelt genom att registrera dig. I samband när du registrerar dig så kan du även välja ett paket.

På vilka kanaler sänds OS 2022?

Discovery äger rättigheterna att sända vinter-OS 2022 i Sverige. Tävlingarna kommer att sändas i Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och kan streamas på Discovery Plus. Kanal 5 kommer fungera som huvudkanal med de största tävlingarna och det mesta ur svenskintresse.

Vilka ligor har C More?

På C More får du tillgång till sport i världsklass, däribland UEFA Champions League, LaLiga, Serie A och Allsvenskan. Du kan dessutom streama alla matcher i SHL, Handbollsligan och SHE.

I vilken kanal sänds OS invigningen?

I Sverige så kommer invigningen av Vinter OS 2022 att sändas via stream hos DiscoveryPlus. Det kommer även vara möjligt att se OS invigningen på TV. Den kanal som visar invigningen är Kanal 5.

I vilka kanaler sänds OS 2022?

Många av de stora evenemangen kommer att sändas på Kanal 5 och Kanal 9. Utöver dessa kanaler sänder man också på kanalerna Eurosport 1 och Eurosport 2. De evenemang som inte sänds på traditionell TV har du möjligheten att streama på Discovery+ och Eurosport player där du får full täckning av OS i Peking 2022.