Vilken kanal visar os ?

vilken kanal visar os ? Sommar-OS 2022, OS schema, OS 2024, OS grenar, OS 2026, OS Skidor 2022 Resultat, vinter-os platser, Nästa OS

Vilken TV kanal sänder OS 2022?

Discovery har rättigheterna för OS 2022, i Peking. De har även haft rättigheterna för vinter-OS 2018 men också sommar-OS 2020 och 2024. Via Discoverys OS-sändningar så kan man se hela mästerskapet via Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport.22 feb

På vilka kanaler kan man se OS?

Discovery äger rättigheterna att sända vinter-OS 2022 i Sverige. Tävlingarna kommer att sändas i Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och kan streamas på Discovery Plus. Kanal 5 kommer fungera som huvudkanal med de största tävlingarna och det mesta ur svenskintresse.19 feb

Var kan jag se OS 2022?

Det är just Discovery Networks som har köpt upp rättigheterna för att sända Vinter-OS 2022 på TV inom Sverige. Det innebär att stora delar av tävlingarna under OS kommer att sändas på Discoverys kanaler. De kanaler som ingår i Discovery är bl. a.

Vilka kanaler visar OS 2021?

Det är Discovery-gruppen med Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport och Eurosport 2 som äger rättigheterna och kommer sända OS 2021 i Tokyo för svenska tittare.

Vad betalar Discovery för OS?

Och ja, det är marknadens villkor att den som betalar mest också får sända OS och Discovery betalade 3 miljarder kronor per OS för tv-rättigheter i samtliga europeiska länder.

Vilka kanaler är gratis på TV?

De fria kanalerna kan du ta emot och titta på utan kostnad. Dessa är bland annat SVT1, SVT2, SVT24, och Kunskapskanalen. För att se betal-tv-kanaler eller andra sändningar som är krypterade, behöver du teckna ett abonnemang med en tv-operatör. Teracom AB äger och driver marknätet.

I vilken kanal sänds OS invigningen?

I Sverige så kommer invigningen av Vinter OS 2022 att sändas via stream hos DiscoveryPlus. Det kommer även vara möjligt att se OS invigningen på TV. Den kanal som visar invigningen är Kanal 5.

Varför sänds OS på Kanal 5?

På fredag invigs vinter-OS i Peking och ännu en gång är det Discovery som tv-sänder. Samtliga idrottshändelser kommer gå att följa på Kanal 5, Kanal 9 och strömningstjänsten Discovery+, dock utan samma närvarokänsla som vi gjort oss vana vid från olympiska spel före pandemins inträde.