Vilken lampa passar min bil ?

vilken lampa passar min bil ? Vilka lampor finns på bilen, Byte av lampor på bilen, H7 lampa, Bil lampa lyser, H5 lampa, Starkare lampor till bilen, Biltema lampor, Bil lampor

Vilken lampa till min bil Regnummer?

Är du osäker på vilka lampor som passar din bil i vår webbutik? Inga problem! Genom att fylla i ditt regnr i vår smarta regnr-box högre upp på sidan slipper du vara osäker över vilka billampor som passar. När du gjort detta visas nämligen endast de lampor som passar just din bil.

Vilken lampa behöver min bil?

Det viktigaste som du behöver tänka på när du köper lampor för halvljus är att de ska passa just din bil. Det finns många olika lampmodeller och fordonsmodeller. Informationen hittar du vanligtvis i instruktionsboken till din bil och där står mer om ditt billjus.

Hur vet man vilken glödlampa man ska ha?

Hur pass energisnål en lampa är visas tydligt på dess förpackning. Där ska det numera alltid finnas information om lampans energieffektivitetsklass.

Hur vet jag vilken sockel jag har?

Med hjälp av sockelguiden kan du lätt identifiera den ljuskälla du söker och vilka socklar som passar till respektive armatur. Om du känner dig osäker på vilken typ av produkt eller sockel du ska köpa, är det bara att kontakta kundtjänst för personlig rådgivning.

Är det samma lampor till hel och halvljus?

Det är således omöjligt att ha hel och halvljus på samma glödlampa, som du kanske kan se så har du bara ett ”stift” på lampan. Plusmatningen alltså. På gamla hederliga H7 så har lampan tre ”stift” 1 för jord 1 för halvljus och 1 för helljus, MEN dom har två glödtrådar.

Vad är H4 lampa?

Sockel H4 är en väldigt vanlig modell av lampa och har med sina dubbla glödtrådar både en helljus- och en halvljusfunktion.

Vad är H7 LL?

H7-lampan är en vidareutveckling av H4-lampan. Men den tekniska konstruktionen är fundamentalt annorlunda eftersom H7-lampan bara har en glödtråd. Det betyder att fordonet behöver två H7-lyktor per strålkastare. När halvljuset är på tänds en lampa; när helljuset är aktiverat tänds den andra lampan.

Vad menas med E14?

E14-lampan har en mindre sockel än dess storebror, E27-lampan. Numret 14 i E14 hänvisar till själva sockeln som är 14 millimeter bred. E i E14 hänvisar till fästanordningen på lampan, eller i andra ord, delen som man skruvar in i sin belysningsanordning.

Vad är g4 sockel?

G-sockel används på sockeln på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör. Siffrorna i beteckningen avser center-till-center-avståndet mellan kontaktstiften i millimeter. Socklarna är standard enligt International Electrotechnical Commission.