Vilken mack har bäst bensin ?

vilken mack har bäst bensin ? Bensin Shell, Super bensin

Vilken station har bästa bensin?

Resultatet blev att provbränsle två, det vill säga OKQ8:s 95-oktaniga bensin, gjorde bilen marginellt snålare än när den kördes med Statoil Miles 95, provbränsle ett, i tanken. 0,13 procent lägre förbrukning uppmättes med OKQ8:s bensin. En skillnad som ligger inom felmarginalen och dessutom kan anses vara försumbar.12 nov

Vilken Mack har bäst bensin 2022?

Vi anser att OKQ8 Visa är det bästa bensinkortet i Sverige 2022. Den främsta anledningen är att de har bra rabatter och överlägset bäst teckning vad gäller bensinstationer. Därtill får du 2 % i bonus på övriga inköp på stationen, vilket är i nivå med många av de bättre bonuskorten i Sverige.

Vilken Mack har bäst 98 oktan?

milesPLUS 98 är vår bästa bensin som vi rekommenderar till alla typer av bensinmotorer, 4-takt och 2-taktsmotorer. Rekommenderas särskilt till prestandabilar/motorer som kräver 98 oktanig bensin men också till motorer där 95 oktanig bensin föreskrivs.

Vad är bäst 95 eller 98?

Svar: Du kan inte förvänta dig någon nämnvärt lägre bränsleförbrukning med 98 oktan i tanken. Oktantalet talar om förmågan för bränslet att motstå knackning (vilket uppstår när förbränningen sker för snabbt, att likna vid en explosion).21 okt

Är INGO samma som Circle K?

? INGO ingår sedan 2008 i samma juridiska enhet som och Circle K. Både INGO och Circle K jobbar som två separata varumärken på marknaden med egna positioner och ägs av det kanadensiska bolaget Alimentation Couche-Tard.

Har Shell 98 oktan?

Nästan alla bensinbilar kan tankas med bensin 95 E10

Om du behöver tanka E5 bensin välj i så fall V-Power eller 98 oktan som finns på alla Shellstationer, undantaget Shell express i Norrköping och Sala.

Är det värt att ha Tankkort?

De allra vanligaste mackarna har idag egna tankkort som ger dig rabatter och förmåner när du tankar hos dem. Det lönar sig därför att skaffa ett kreditkort hos den mack du oftast tankar på. Det finns även en del vanliga bonuskort som ger rabatt på drivmedel.

Vad händer om man tankar 95 istället för 98?

Är ingen fara för bilen, dock så kommer bilen få lite mindre effekt samt att bilen kan dra lite mer bensin än vanligt då bilen är optimerad för 98 oktan.

Varför ska man tanka 98?

Bensin 98 ger optimal prestanda i motorn. Den är med sitt höga oktantal anpassad för motorer som kräver ett högre oktantal. Med rätt oktantal för motorn optimeras prestandan. Bensin 98 innehåller max 5 % etanol och passar därför även fordon som inte kan köra på bensin med 10 % etanol.