Vilken tid är dragningen på eurojackpot ?

vilken tid är dragningen på eurojackpot ? Eurojackpot idag, Eurojackpot dragning tisdag, Svenska Spel Eurojackpot, Eurojackpot live, Vart kan man se Eurojackpot dragningen, Eurojackpot statistik, Rätta Eurojackpot, Eurojackpot Mina spel

Kan man se dragningen på Eurojackpot?

Var kan jag se Eurojackpotdragningen? För närvarande går det inte att se Eurojackpotdragningen på någon tv-kanal i Sverige. Endast ett fåtal av medlemsländerna i Eurojackpot visar dragningen på tv.

Måste man betala skatt på Eurojackpot?

1 § Skatt betalas enligt denna lag till staten för vinst i svenskt lotteri. Skatten utgör trettio procent av vinstens värde. För andra vinster än vinst vid vinstdragning i vinstsparande anordnat av bank eller sparkassa skall skatt dock inte betalas med högre belopp än att av vinsten återstår etthundra kronor.

Vilka nummer kommer oftast på Eurojackpot?

Den oftast dragna kombinationen av huvudnummer, per i dag, är udda, 3, och jämna, 2, som är med i 31 % av alla dragningar.

Vad gör man om man vinner Eurojackpot?

För spel lagda via ombud sker utbetalning av vinster från 20 000 kronor till och med 4 999 999 kronor till vinnarens angivna bankkonto. Om vinnaren inte angivit bankkonto sker utbetalningen istället till vinnarens spelkonto.

Hur stor chans är det att vinna på Eurojackpot?

Chanserna för att en spelare vinner jackpotten är för EuroJackpot 1 på 95, 344, 200, och oddsen att vinna på de lägre vinstnivåerna är 1 på 35.

Hur ofta vinner någon Eurojackpot?

Till Sverige har vinsten gått sex gånger ? 2018, 2019, två gånger 2020 och två gånger 2021. Nedan hittar du statistik för Eurojackpot, samtliga jackpotutfall, vinstsummor och vilka land vinsten gått till. Eurojackpot startade 2012 och året efter gick Sverige med.