Vilket elevhem är jag i harry potter ?

vilket elevhem är jag i harry potter ? Vilken Harry Potter karaktär är jag, Det stora Harry Potter testet, Harry Potter elevhem, Harry Potter test Vem är du ihop med, Harry Potter elevhem namn, Harry Potter House test, Harry Potter test Patronus, Harry Potter karaktärer

Vad är jag för elevhem i Harry Potter?

Borde du hänga på Gryffindor tillsammans med Harry och hans vänner eller passar du bättre på ett annat elevhem? Gör vårt test med 10 frågor och ta reda på var du borde bo. Plocka fram papper och penna och se vilken bokstav du väljer flest gånger.

Hur är man om man är i Gryffindor?

Gryffindors är generellt sett goda och pålitliga. De tycker bra om folk, om de inte fått en anledning att tycka något annat. Eftersom Gryffindors är stolta och har hög uppfattning om sig själva tvekar hen inte för att berätta om allt den varit med om, och skryter gärna.

Hur är en hufflepuff?

Hufflepuff är ett elevhem på trollkarlsskolan Hogwarts. Elevhemmet har fått sitt namn efter en av Hogwarts grundare, Helga Hufflepuff. De värderar hårt arbete, tålamod, vänskap och lojalitet. Pomona Sprout är elevhemmets föreståndare, Den Tjocke Munkbrodern är elevhemsspöket och djuret på skölden är en grävling.

Vad är man om man är en ravenclaw?

Ravenclaw är ett elevhem på Hogwarts som har fått sitt namn efter Rowena Ravenclaw, som var med och grundade skolan. De som hamnar i Ravenclaw är de som är eller har potential att bli kvicktänkta och ett gott förstånd.

Är Hogwarts en skola på riktigt?

Hogwarts skola för häxkonster och trolldom har hittills bara funnits i JK Rowlings böcker om Harry Potter. Men nu har ?The college of Wizardy? slagit upp portarna, inspirerat av den litterära platsen, skriver DR. Skolan ligger gömd i de polska skogarna, i slottet Czocha.

Hur är man om man är en Slytherin?

Slytherin värderar ambition, beslutsamhet, intelligens och slughet. Precis som Gryffindor, är Slytherinelever mestadels inte emotionellt stabila och är hetlevrade och kan ha riktiga humörsvängningar och uppleva glädje till djupaste sorg på kort tid.

Vilket elevhem är Cedric i?

Cedric Diggory tillhörde elevhemmet Hufflepuff och var kapten för deras quidditch-lag.