Vilket elevhem i harry potter tillhör du ?

vilket elevhem i harry potter tillhör du ? Vilken Harry Potter karaktär är jag, Det stora Harry Potter testet, Harry Potter elevhem, Harry Potter test Vem är du ihop med, Harry Potter karaktärer, Harry Potter test house, Harry Potter elevhem namn, Harry Potter Quiz svenska

Vad är jag för elevhem i Harry Potter?

Borde du hänga på Gryffindor tillsammans med Harry och hans vänner eller passar du bättre på ett annat elevhem? Gör vårt test med 10 frågor och ta reda på var du borde bo. Plocka fram papper och penna och se vilken bokstav du väljer flest gånger.

Hur är man om man är i Gryffindor?

Gryffindors är generellt sett goda och pålitliga. De tycker bra om folk, om de inte fått en anledning att tycka något annat. Eftersom Gryffindors är stolta och har hög uppfattning om sig själva tvekar hen inte för att berätta om allt den varit med om, och skryter gärna.

Vad är man om man är en ravenclaw?

Ravenclaw är ett elevhem på Hogwarts som har fått sitt namn efter Rowena Ravenclaw, som var med och grundade skolan. De som hamnar i Ravenclaw är de som är eller har potential att bli kvicktänkta och ett gott förstånd.

Vad kan du om Harry Potter test?

Vad kan du om Harry Potter? Vilket ämne lär Professor Flitwick ut? Och hur många syskon har Ron egentligen? Testa dina Harry Potter-kunskaper i vår frågesport.

Hur är man en hufflepuff?

Hufflepuff är ett elevhem på trollkarlsskolan Hogwarts. Elevhemmet har fått sitt namn efter en av Hogwarts grundare, Helga Hufflepuff. De värderar hårt arbete, tålamod, vänskap och lojalitet. Pomona Sprout är elevhemmets föreståndare, Den Tjocke Munkbrodern är elevhemsspöket och djuret på skölden är en grävling.

Vad är man om man är Slytherin?

Slytherin värderar ambition, beslutsamhet, intelligens och slughet. Precis som Gryffindor, är Slytherinelever mestadels inte emotionellt stabila och är hetlevrade och kan ha riktiga humörsvängningar och uppleva glädje till djupaste sorg på kort tid.

Hur många syskon har Ron?

Ron har en stor, fattig familj och alla är rödhåriga och fräkniga. Familjen består av Mrs. Molly Weasley, Mr. Arthur Weasley, Bill, Charlie, Percy, tvillingarna Fred och George, Ron och Ginny Weasley.

Vad säger Harry Potter när han trollar?

Avada Kedavra (Den dödande förbannelsen)

Beskrivning: En av de tre ”Oförlåtliga förbannelserna”.

jsaction=”WFrRFb;keydown:uYT2Vb”>6:53Jag testar vilket elevhem jag passar bäst in i – i Harry Potter-världen!Länk till testet: https://my.pottermore.com/account/confirm-ageTack …YouTube · iTalkWho · 22 mars 2017