Vilket elevhem i harry potter tillhör jag ?

vilket elevhem i harry potter tillhör jag ? Vilken Harry Potter karaktär är jag, harry potter test elevhem j.k. rowling, Det stora Harry Potter testet, Harry Potter elevhem egenskaper, Harry Potter test Pottermore, Harry Potter test Vem är du ihop med, Harry Potter elevhem namn, Harry Potter test trollstav

Vad är jag för elevhem i Harry Potter?

Borde du hänga på Gryffindor tillsammans med Harry och hans vänner eller passar du bättre på ett annat elevhem? Gör vårt test med 10 frågor och ta reda på var du borde bo. Plocka fram papper och penna och se vilken bokstav du väljer flest gånger.

Hur är man om man är i Gryffindor?

Gryffindors är generellt sett goda och pålitliga. De tycker bra om folk, om de inte fått en anledning att tycka något annat. Eftersom Gryffindors är stolta och har hög uppfattning om sig själva tvekar hen inte för att berätta om allt den varit med om, och skryter gärna.

Vad är man om man är en ravenclaw?

Ravenclaw är ett elevhem på Hogwarts som har fått sitt namn efter Rowena Ravenclaw, som var med och grundade skolan. De som hamnar i Ravenclaw är de som är eller har potential att bli kvicktänkta och ett gott förstånd.

Hur är en hufflepuff?

Hufflepuff är ett elevhem på trollkarlsskolan Hogwarts. Elevhemmet har fått sitt namn efter en av Hogwarts grundare, Helga Hufflepuff. De värderar hårt arbete, tålamod, vänskap och lojalitet. Pomona Sprout är elevhemmets föreståndare, Den Tjocke Munkbrodern är elevhemsspöket och djuret på skölden är en grävling.

Vad betyder det att Snape och Lily har samma Patronus?

Normalt är patronusen en vessla, men en varulv i bok 6. Hon var vid detta tillfälle förälskad i Remus Lupin som är en varulv. Bekräftat i Harry Potter och dödsrelikerna under Fleur och Bills bröllop. Snapes patronus är samma som Harrys mamma Lily Evans för att uttrycka hans kärlek till henne (bekräftas i bok 7).

Hur är man om man är en Slytherin?

Slytherin värderar ambition, beslutsamhet, intelligens och slughet. Precis som Gryffindor, är Slytherinelever mestadels inte emotionellt stabila och är hetlevrade och kan ha riktiga humörsvängningar och uppleva glädje till djupaste sorg på kort tid.

Vilket elevhem är Cedric i?

Cedric Diggory tillhörde elevhemmet Hufflepuff och var kapten för deras quidditch-lag.

jsaction=”WFrRFb;keydown:uYT2Vb”>6:53Jag testar vilket elevhem jag passar bäst in i – i Harry Potter-världen!Länk till testet: https://my.pottermore.com/account/confirm-ageTack …YouTube · iTalkWho · 22 mars 2017