Vilket hus tillhör jag i harry potter ?

vilket hus tillhör jag i harry potter ? Vilket elevhem tillhör jag quiz, Harry Potter elevhem egenskaper, Vilken Harry Potter karaktär är jag, Det stora Harry Potter testet, Harry Potter House test, Harry Potter test Pottermore, Hustest harry potter, Harry Potter elevhem namn

Vilket hus i Harry Potter är jag?

Borde du hänga på Gryffindor tillsammans med Harry och hans vänner eller passar du bättre på ett annat elevhem? Gör vårt test med 10 frågor och ta reda på var du borde bo. Plocka fram papper och penna och se vilken bokstav du väljer flest gånger.

Är jag en Gryffindor?

På Hogwarts skola för häxkonster och trolldom blir alla nya elever indelade i ett av fyra elevhem: Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff eller Slytherin. Och det är faktiskt inte så enkelt som att alla från gryffindor är goda och alla från slytherin onda, sorteringshatten baserar sitt val på en mängd olika faktorer!12 apr

Vad är man om man är en ravenclaw?

Ravenclaw är ett elevhem på Hogwarts som har fått sitt namn efter Rowena Ravenclaw, som var med och grundade skolan. De som hamnar i Ravenclaw är de som är eller har potential att bli kvicktänkta och ett gott förstånd.

Hur är en hufflepuff?

Hufflepuff är ett elevhem på trollkarlsskolan Hogwarts. Elevhemmet har fått sitt namn efter en av Hogwarts grundare, Helga Hufflepuff. De värderar hårt arbete, tålamod, vänskap och lojalitet. Pomona Sprout är elevhemmets föreståndare, Den Tjocke Munkbrodern är elevhemsspöket och djuret på skölden är en grävling.

Är Hogwarts en skola på riktigt?

Hogwarts skola för häxkonster och trolldom har hittills bara funnits i JK Rowlings böcker om Harry Potter. Men nu har ?The college of Wizardy? slagit upp portarna, inspirerat av den litterära platsen, skriver DR. Skolan ligger gömd i de polska skogarna, i slottet Czocha.

Vad kan du om Harry Potter test?

Vad kan du om Harry Potter? Vilket ämne lär Professor Flitwick ut? Och hur många syskon har Ron egentligen? Testa dina Harry Potter-kunskaper i vår frågesport.

Hur är man om man är en Slytherin?

Slytherin värderar ambition, beslutsamhet, intelligens och slughet. Precis som Gryffindor, är Slytherinelever mestadels inte emotionellt stabila och är hetlevrade och kan ha riktiga humörsvängningar och uppleva glädje till djupaste sorg på kort tid.