Vilket munstycke ska man ha ?

vilket munstycke ska man ha ? Vilket munstycke till 70cc, Original munstycke AM6, Huvudmunstycke, För litet munstycke moped, Original munstycke Rieju Drac 2020, Lågfartsmunstycke, Munstycke Aprilia sx 50, Moped får för mycket bensin

Vad ska man ha för munstycken?

Vilket munstycke ska du ha?

  • Munstyckena i förgasaren är dem som styr bensinflödet in till motorn. Desto större munstycke, ju mer bensin får motorn! Man hur vet du vilken du ska ha? …
  • Se du noga på munstycket ser du siffrorna 36.
  • Sen måste man beakta en annan sak innan du väljer munstycket. Vilken gänga den har!

Vilken storlek på munstycke?

Det är ingen ide att fråga vilken storlek du ska ha på munstycket, för det kan ingen veta utan det ända dem kan svara är t. ex. ?runt 80-90? och då får du köpa en munstycke sats och prova dig fram (finns att köpa på twostoke.se).

Är det lagligt att byta munstycke?

Olovlig Körning kallas de isåfall. För att byta munstycke är inte att trimma. Man byter munstycke för att anpassa efter andra delar för att de ska gå bättre

Vad händer om moppen får för lite luft?

Mopeden går inte att styra. Mopeden kan bli beslagtagen vid en poliskontroll. Mopeden går att köra som vanligt utan några konsekvenser.

Hur vet man om munstycket är rätt?

Lättast att avgöra om man har för litet munstycke är att köra moppen, gärna på högvarv, och stänga av den direkt efter du varvat det. Sen tar du ut tändstiftet och kikar färgen. Är det vitt, ja då har du för litet munstycke!

Hur vet jag om jag har rätt munstycke?

Hitta rätt huvudmunstycke.

Välj ett huvudmunstycke 10 strl större än original och arbeta dig sedan nedåt. Med ett för stort huvudmunstycke kommer moppen ”bröla” och få ett svart och sotigt tändstift. Med ett för litet munstycke kommer moppen ej att orka varva ut och tändstiftet blir vitt/grått.

Kan man dra pluggen utan att byta munstycke?

Men du kan testa utan att byta munstycke, testa att trycka in choken när du kör, går den bättre med choke så ska den ha större munstycke.